Tandblekningar » SimpleSmile

SimpleSmile

SimpleSmile

Simplesmile är ett billigt och effektivt alternativ till tandblekning hos tandläkaren. Naturligtvis kan det kännas tryggt att känna att någon som verkligen vet vad den gör bleker ens tänder, men faktum är att precis vem som helst kan bleka sina tänder.

De produkter du får när du beställer tandblekning från Simplesmile är exakt de samma som används hos tandläkaren, den enda skillnaden är att det är du som utför själva blekningen. Men du behöver absolut inte vara rädd för att på något sätt misslyckas, det finns få saker som är så enkla som att bleka tänderna. Dessutom kostar Simplesmiles tandblekning en bråkdel av det pris du måste betala ifall du går till en tandläkare för att få dina tänder blekta.

Om du beställer ett tandblekningskitt från Simplesmile behöver du endast betala 295 kronor. Om du bleker dina tänder hos en tandläkare kan du vara tvungen att betala ett par tusen!

Att bleka tänderna hemma är alltså inte bara billigt, det är även otroligt enkelt. I det tandblekningskitt du beställer från Simplesmile ingår; tandskenor, blekgel och instruktioner på svenska. Själva blekningen är väldigt enkel, såhär gör du:

Du börjar med att mjuka upp tandskenorna i varmt vatten, när de är mjuka så gör du snabbt och enkelt en avgjutning av dina egna tänder. Nästa steg är att helt enkelt placera blekgelen på dina tänder och sen placera dina tänder i tandskenorna. Sen är det bara att vänta. Svårare än så är det alltså inte!

Den blekgel du använder när du bleker tänderna med produkter från Simplesmile finns i tre olika varianter. Skillnaden ligger i styrkan på blekgelen, det går att välja mellan sesitive 16%, standard 23% och instant 35%. Om det är första gången du skall bleka dina tänder föreslår vi att du använder den med 16% eftersom du då inte vet hur pass känsliga dina tänder är. Om du har blekt tänderna flera gånger kan du välja den starkaste gelen. Det är lätt att tro att man får olika vita tänder beroende på vilken styrka man väljer att använda, men så är det verkligen inte. Den enda skillnaden är att om det är en väldigt hög styrka på gelen bleks tänderna fortare och du behöver inte upprepa proceduren särskilt många gånger.

Att beställa tandblekning från Simplesmile är garanterat ett bra köp och om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med ditt nya leende så får du pengarna tillbaka.

Tandblekning från SimpleSmile

Alla tandblekningsprodukter från SimpleSmile. Jämför alla produkter här.

Tandblekningspenna
295 kr
Tandblekningskit
3st munskenor & 10ml tandblekningsgel
399 kr
Tandblekningskit med penna
Munskenor, 10ml Tandblekningsgel och Tandblekningspenna
495 kr
Gilla oss på Facebook