Tandblekningsmetoder » White Strips

White Strips - Blek tänderna med tejpremsor

Crest 3D White Strips

White Strips är en tandblekningsprodukt där blekmedlet är fäst på en yta istället för att du stryker på den från en typ på en plastskena. Med White Strips utförs en kemisk process på dina tänders emalj samt i dentinet.

White Strips är uppdelade i klistermärkesliknande rutor med blekmedel på. Det vanligaste är att tejpbitarna är stora nog för att täcka de tänder du visar när du ler. Vissa varianter är dock mindre och fästs på varje tand för sig. Tejpremsorna trycker du fast på tänderna och viker in bakom efter att du borstat dem rena.

Det tar ungefär en halvtimme för blekmedlet att verka på dina tänder. När tiden har gått tar du bort klistermärkena. För att nå ett önskat resultat rekommenderas du upprepa processen två gånger om dagen tills tänderna nått den nyans du önskar.

Med White Strips får du ungefär samma resultat som med tandblekningsgel, eftersom de aktiva ingredienserna i White Strips är de samma som i tandblekningsgelén. Enda skillnaden mellan produkterna är hur du går tillväga för att bleka dina tänder.

En del personer som har provat White Strips upplever ilningar i tänderna. Detta beror på att medlet tränger in och oxiderar i tänderna. Biverkning i form av ilande tänder är endast tillfällig. Du kommer inte känna av några ilningar efter som mest ett par dygn om du inte hade problem innan du började använda White Strips. För att göra dina tänder mindre känsliga kan du använda dig av munskölj.

White Strips är lätta och smidiga att använda. Om du enbart har missfärgningar på en eller ett par tänder är det smidigare att använda än om du vill bleka alla tänder i hela munnen. Produkten är även bra om du är på resande fot. Tänk på att fästa klistermärket över hela tanden för ett optimalt resultat. Med White Strips kan du behöva upprepa proceduren efter några månader.

Köp White Strips här

Följande butiker säljer White Strips. Glöm inte att du kan jämföra white strips mot andra tandblekningsprodukter i vår prisjämförelse och se alla butiker som säljer varan.

Dentway har två olika styrkor på sina tandblekningspaket och erbjuder pengarna tillbaka om du inte är nöjd.
Frakt: Gratis
445 kr
Gilla oss på Facebook