Om Sidan

Denna webbplats är framtagen och utvecklas av webbyrån FeWorks Ltd i Lund. Syftet med webbplatsen är främst att:

  1. Tydligt informera besökaren om tandblekningstekniker och dess eventuella risker
  2. Hjälpa besökaren att hitta rätt tandblekningsprodukt till rätt pris.

Texterna bygger på fakta från leverantörer, nyhetsartiklar och forskningsresultat. Även om inte vi uppger källor direkt i texterna så har vi försökt att använda oss av så pålitliga källor som möjligt.

Prisjämförelsen av tandblekningsprodukter är tyvärr ingenting som uppdateras på automatik, vi har idag ingen teknik för detta men det kan helt klart vara aktuellt att ta fram i framtiden. Även om vi försöker hålla priserna uppdaterad så kan fel förekomma. Så om priset är det avgörande valet av tandblekningsprodukt, var noga med att kolla med leverantörerna själv så du verkligen får tag i den billigaste produkten.

Vi jobbar kontinuerligt med att ta fram mer information i ämnet för att kunna besvara alla tänkbara frågor om tandblekning direkt på webbplatsen. Om du besitter information som vi saknar få du givetvis dela med dig av den.

Copyright / Upphovsrätt

Allt innehåll på tandblekningar.net skyddas av upphovsrätten. Upphovsman till texterna är FeWorks Ltd, medan bilderna om inget annat anges, tillhör respektive upphovsman där vi endast innehar rättigheterna att använda dem. Vi kan därför inte tillåta att ni återanvänder eller "lånar" de bilder som finns på webbplatsen utan att vända er till respektive upphovsman.

Om ni anser att tandblekningar.net överträder någon upphovsrätt, var vänligen och kontakta oss så vi snarast möjligen kan åtgärda detta.

Använda oss som källa?

Du får använda oss som källa om du också uppger oss i samband med det. Om du driver en blogg eller publicerar det digitalt ska hänvisningen till oss vara klickbar och nämnas i samband med texten. I övriga fall gäller bransch-standard för källhänvisningar.

Länka till oss

Du får givetvis länka till oss om du vill.

Här är ett exempel på html-kod du kan använda dig av för att länka till oss:
<a href="http://www.tandblekningar.net">Tandblekningar.net</a>