Vanliga Frågor » Vilken tandblekningsmetod ger bäst resultat?

Vilken tandblekningsmetod ger bäst resultat?

Före och efter resultat med tandblekning

Du kan uppnå samma resultat när det gäller hur vita dina tänder blir med alla tandblekningsmetoder. Den största skillnaden mellan de olika tandblekningsmetoderna är hur lång tid det tar att få vita tänder. En annan skillnad är hur länge resultatet håller sig i din önskade nyans.

Om du önskar dig ett snabbt resultat har du två olika alternativ. Antingen kan du använda dig av tandblekningspenna, eller så kan du använda dig av White Strips som liknar klistermärken. Med båda metoderna ser du skillnad på nyansen av dina tänder nästan direkt. Dessa två metoder är smidigast om du enbart vill bleka enstaka tänder. Du stryker gelén i tandblekningspennan på en tand i taget, eller så fäster du ett klistermärke på den tand du vill bleka och låter det sitta kvar i en halvtimme.

Vill du bleka alla dina tänder rekommenderas blekning med gel och tandskenor. Du formar då skenorna efter dina tänder och stryker sedan på gel på framsidan av tandskenorna. Bäst resultat får du om du har munskenan inne ungefär en och en halv timme åt gången. Första gången kan det räcka med mellan en halv och en timme. Det tar upp till 30 timmar av behandling innan dina tänder nått en riktigt naturlig vit nyans.

För att uppnå bästa möjliga resultat kan du ibland behöva kombinera två metoder. Det är inte alltid tandskenorna ger en jämn blekning. Du kan då använda någon av de två andra metoderna för att bleka de små fläckar som inte försvunnit med bettskenan och gelén.

Gilla oss på Facebook