Vanliga Frågor » Hur pass vita tänder kommer jag att få av tandblekningen?

Hur pass vita tänder kommer jag att få av tandblekningen?

Vita tänder

Hur vita tänder du får av tandblekningen är omöjligt att säga. Resultatet av tandblekning varierar från person till person och är helt individuellt. Det går inte att garantera att du kommer få ett visst antal nyanser vitare tänder, oavsett vilken metod du använder dig av, bara att de kommer bli vitare. Tandblekning används av miljontals människor över hela världen, så du kommer säkert bli nöjd du med.

Anledningen till att resultatet varierar är att alla människor har olika förutsättningar till vita tänder. Ju äldre du blir, desto mer har dina tänder fått utstå. En del människor röker, snusar eller dricker mycket kaffe och läsk. Dessa faktorer spelar alla in på hur pass vita tänder du kommer få av tandblekningen.

Ofta följer det med en nyanskarta så att du kan följa hur dina tänder blir allt vitare under behandlingens gång. Tänk på att allt för vita tänder inte ser naturligt ut, samt att det tar någon dag innan du ser det slutliga resultatet efter din tandblekning. Resultatet blir bättre ju noggrannare du format din bettskena.

Det tar upp till 30 timmar för en del personer att uppnå optimalt resultat. Bli därför inte besviken om du inte skulle se markant resultat av tandblekningen efter första behandlingen. Om du inte skulle vara nöjd med slutresultatet har de flesta återförsäljare av tandblekningsprodukter 100% nöjdhetsgaranti.

Mer Information:
- Olika tandblekningsmetoder
- Jämför pris på tandblekning

Gilla oss på Facebook