Vanliga Frågor » Försvinner alla fläckar med tandblekningen?

Försvinner alla fläckar med tandblekningen?

Tandblekningsgel verkar på alla fläckar som sitter på naturliga tänder. Hur bra tandblekningen kommer att fungera just för dig går inte att säga. Alla resultat är individuella och beror bland annat på hur noggrann du varit under behandlingen.

Hur lång tid det tar innan dina tänder fått den nyans du önskar, samt hur lång tid fläckarna håller sig borta beror på en rad olika faktorer. Bland annat spelar dina matvanor, munhygien och tandkvalitet in på hur lång tid det tar att få den nyans du önskar på dina tänder. När du bleker dina tänder med gel och bettskenor får du räkna med att det tar 30 behandlingstimmar innan du uppnår optimalt resultat. Många som använder produkterna ser dock markant skillnad redan efter ett par timmar.

Om du efter avslutad behandling med gel och bettskenor skulle ha små fläckar kvar på ett fåtal tänder är det enkelt att åtgärda. Du kan använda dig av en tandblekningspenna med gel. Du trycker ut denna gel från pennan och penslar den sedan tunt på den tand du vill bleka ytterligare.

Kom ihåg att du inte ser det slutliga resultatet av tandblekningen förrän det har gått två veckor sedan du avslutade behandlingen. Detta är extra viktigt att tänka på om du någon av dina tänder inte är riktig, utan till exempel en tandprotes.

Gilla oss på Facebook