Tandblekningar » EaseWhite

EaseWhite

EaseWhite

EaseWhite är inte bara Sveriges mest sålda tandblekning, det är även den absolut billigaste! Med över 100.000 nöjda kunder är EaseWhite verkligen en tandblekning att lita på. När du beställer hem EaseWhites tandblekningsprodukter får du exakt det samma som dina tänder skulle blekas med om du valde att gå till en tandläkare, men du behöver inte betala en hel förmögenhet utan endast 299 kronor.

Tandläkaren är helt överflödig när det kommer till tandblekning, allt du behöver är ett tandblekningskitt, du kan använda det precis lika enkelt som en tandläkare. För det är verkligen otroligt enkelt att bleka tänderna med EaseWhites produkter. Allt du behöver för att skaffa dig ett felfritt leende får du när du beställer EaseWhites tandblekningskitt för endast 299 kronor. I detta kitt ingår så mycket som, tandskenor, tandnyanskarta och givetvis blekgelen i den allra vanligaste styrkan. Att bleka sina tänder själv hemma är otroligt enkelt.

Så här går du till väga: Du börjar med att värma upp tandskenorna i varmt vatten så att de mjukas upp, därefter gör du en avgjutning av dina egna tänder. Nästa steg är att placera blekgelen på dina tänder för att därefter placera tandskenan på dina tänder. Sen är det bara att vänta med spänning. Den som är riktigt otålig kan köpa tandblekningskittet Instant som ger ett snabbare resultat. Men om det är första gången du bleker dina tänder är det bättre att hålla sig till det mildare kittet eftersom du inte vet hur pass känsliga dina tänder är. Om du är extra orolig eller om du helt enkelt bara är medveten om att dina tänder är känsliga så finns det även ett sesitive-alternativ.

Skillnaden på dessa tre tandblekningkitt; Sesitive, regular och instant, eller strong som den också kallas, är alltså att blekgelen har olika styrkor. Men detta betyder inte att ditt resultat kommer att variera. Strong bleker förvisso tänderna fortare än till exempel sensitive, men det betyder bara att du kommer att behöva upprepa processen fler gånger om du väljer en svagare gel. Du kan få precis lika vita tänder oavsett vilken gel du väljer. Alla olika geler och även tandskenorna går även att köpa separat.

Det finns ingen anledning att fortsätta gå runt med missfärgade tänder, beställ hem EaseWhite och njut utav ett helt nytt leende!

Tandblekning från EaseWhite

Alla tandblekningsprodukter från EaseWhite. Jämför alla produkter här.

Gilla oss på Facebook