Tandblekningar » Dentway

Dentway

Dentway

DentWay är till för dig som vill ha en tandblekning utav hög kvalitet men känner att det är lite väl dyrt att gå till tandläkaren för en tandblekning. Det tandläkaren gör när du går dit för att bleka dina tänder är nämligen exakt det samma som du kan göra själv hemma i badrummet om du beställer DentWays tandblekningsprodukter.

Det behövs inga tandläkare för en tandblekning, faktum är att du inte ens behöver lämna ditt hus. När du beställer tandblekning från DentWay så levereras produkten snabbt hem till dig. Ett standardkitt från DentWay är billigt och innehåller så mycket som, tre tandskenor, två som du skall använda och en i reserv, tre tuber blekgel detta räcker till hela 36 behandlingar!

Att använda produkterna är otroligt enkelt allt du behöver göra är att först lägga tandskenorna, en för den övre tandraden och en för den undre, i varmt vatten och vänta på att de skall mjukas upp. När tandskenorna är mjuka så gör du snabbt och enkelt en avgjutning av dina egna tänder.

Nästa steg är att placera blekgelen på dina tänder och dina tänder i tandskenorna och sen är det bara att vänta på resultat! Om du när det kommer till kritan ändå tycker att det känns lite svårt eller obehagligt så har DentWay ett gratis telefonnummer som du kan ringa till om du har frågor. Men säkert kommer det att gå lätt som en plätt.

Blekgelen som används för att bleka dina tänder finns i två olika styrkor, senitive 16% och regular 22%. Du som bleker dina tänder för första gången bör använda den lite mildare seitive varianten eftersom du då inte vet hur pass känsliga dina tänder är. Om du har blekt tänderna tidigare kan du använda den lite kraftigare varianten.

Ett vanligt missförstånd är att en starkare blekgel skulle ge vitare tänder än en lite mildare. Så är det absolut inte, den starkare gelen verkar snabbare än den mildare och med en mildare gel behöver du upprepa proceduren fler gånger än med en starkare, men du kan få ett exakt lika bra resultat oavsett vilken du väljer. Både den starkare och den mildare blekgelen kan köpas separat ifall du redan har tandskenor hemma. Så passa på och köp en billig och effektiv tandblekning, för vem uppskattar inte ett vitt och vackert leende.

Tandblekning från Dentway

Alla tandblekningsprodukter från Dentway. Jämför alla produkter här.

Dentway White Strips
White strips för 14 behandlingar
445 kr
Tandblekningskit Regular
2 tandskenor med 9ml blekgel (22%)
495 kr
Tandblekningskit Sensitive
2 tandskenor med 9ml blekgel (16%)
495 kr
Gilla oss på Facebook