Tandblekningar » DentaWorks

DentaWorks

DentaWorks

DentaWorks är perfekt för dig som vill ha ett felfritt leende men inte riktigt orkar gå till tandläkaren och betala mycket pengar för en tandblekning. Det behövs nämligen inga tandläkare för att bleka tänderna, du kan beställa hem exakt samma produkter som de använder -och göra det helt själv hemma för endast 395 kronor.

DentaWorks produkter är inte bara billiga utan väldigt lätta att använda. Tandblekningen från DentaWorks är helt fri från farliga ämnen och resultatet håller ofta i flera år, det är verkligen en investering.

När du beställer DentaWorks tanblekningskitt så får du blekgel, tandskenor, tandnyanskarta och instruktioner på svenska. Att sedan bleka tänderna är väldigt enkelt, så här går du till väga: Börja med att mjuka upp de formbara tandskenorna i varmt vatten, när de är mjuka så gör du en avgjutning av dina egna tänder. När det är klart så placerar du blekgelen på dina tänder och sedan dina tänder i tandskenan, svårare än så är det inte!

Tandnyanskartan använder du för att jämföra före och efter resultatet. Om du vill bleka några utav dina tänder extra mycket, det är ju nämligen väldigt sällan som alla tänder har exakt samma färg, finns det även kitt med tillhörande tandblekningspenna. En tandblekningspenna är helt enkelt en penna fylld med blekgel och en liten pensel längst ut. Att använda sig utav den här pennan är nästan barnsligt enkelt, du målar helt enkelt de tänder som du vill bleka. Det går naturligtvis bra att bleka samtliga tänder med blekpennan och dessa går bra att köpa separat. Du kan även köpa tandskenor och blekgel separat för en billig peng.

Hos DentaWorks finns det även möjlighet att köpa et XL-paket för endast 595 kronor. I detta XL-paket finns så mycket som 60 tandblekningar, du får garanterat riktigt vita tänder! Livet är alldeles för kort för att gå runt med missfärgade och gula tänder.

Att inte våga skratta och skämmas för sitt leende är bland det värsta som finns, så unna dig en tandblekning från DentaWorks, det är prisvärt, enkelt och ditt självförtroende kommer att skjuta i taket!

Tandblekning från DentaWorks

Alla tandblekningsprodukter från DentaWorks. Jämför alla produkter här.

Tandblekningspenna
60 behandlingar och nyanskarta
395 kr
Tandblekningskit
2st tandskenor, 30ml tandblekningsgel och nyanskarta
495 kr
Tandblekningskit med penna
Tandskenor, Gel och Tandblekningspenna
695 kr
Gilla oss på Facebook