Glöm inte att bleka tänderna inför bröllopet

bröllop vita tänder med tandblekningDet är nu mitten på juli och sommaren är som varmast och skönast. Det är är också under denna tid som det är högsäsong för bröllop. Vi vill med detta inlägg påminna om tandblekning som en alla viktiga kosmetiska detaljer för bruden.

En vackert vitklädd brud med matchande tänder är väldigt vackert. Tyvärr missfärgas våra tänder av den mat och dryck som vi stoppar i munnen vilket gör att många har en helt annan nyans än vitt på sina tänder.

Om du planerar att bleka tänderna inför ditt bröllop så bör du vara ute i god tid. Minst 2 veckor bör du i alla fall ha på dig för att använda tandblekning hemma. Du kan givetvis också behandla dina tänder hos tandläkaren eller på en klinik för kosmetisk tandvård. Det är egentligen bara priset som skiljer de båda i mellan så låt din budget avgöra det bästa valet för dig.

För hemmabruk finns det flera attraktiv produkter att använda sig av. Tandskena med blekgel ger vanligtvis bäst resultat men det är inte heller fel att komplettera med en tandblekningspenna.

Du kan jämföra priser på tandblekningsprodukter i vår prisjämförelse. På så sätt kan du hitta den tandblekning som passar dig bäst.

Om du har gula tänder, låt inte den vita klänningen visa hur stor nyansskillnad det är utan ta tag i problemet så snabbt som möjligt. Oavsett vilken metod du väljer att använda dig av så är det viktigt att vara ute i god tid och din stora dag är absolut värd ett vitt leende.

Detta inlägg postades i Allmänt den av . Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>