10 tips för att bleka tänderna snyggt själv

bleka-tanderna-sjalv-tandkramAtt bleka tänderna hemma är enkelt och billigt. Här är 10 tips för att bleka tänderna snyggt själv.

  1. Det absolut viktigaste innan du bleker tänderna är att se till att du inte har några hål i tänderna. Har du det så se till att laga dem innan du bleker tänderna.
  2. Efter att du har blekt tänderna är det bra att borsta tänderna med en sensetive-tandkräm.
  3. Det kan också vara bra att skölja munnen med flour efter en tandblekning, hos tandläkaren kan du får recept på extra stark flour, men svagare varianter går bra att köpa receptfritt.
  4. Om du vill att din tandblekning skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att du sköter dina tänder ordentligt efter tandblekningen.
  5. Om du bara vill bleka en eller ett par tänder och inte hela munnen så går det alldeles utmärkt, det lättaste i det fallet är att använda sig utav en så kallad tandblekningspenna.
  6. Dina tänder kan vara extra känsliga så om det är första gången du bleker tänderna kan det vara bra att beställa en lite svagare blekgel.
  7. En whiteningtandkräm bleker inte dina tänder, däremot kan det vara ett bra komplement till tandblekningen då den extra effektivt tar bort smuts från dina tänder.
  8. För bästa resultat när du bleker tänderna med en tandblekningsgel bör du ha i gelen i en halvtimme för att sedan upprepa proceduren i några dagar.
  9. Din blekning blir INTE bättre om du har i gelen längre än vad det står på förpackningen.
  10. De flesta missfärgningarna på dina tänder kommer ifrån kaffe, te, rödvin, cigaretter och snus. Om du slutar helt eller skär ner på dessa kommer dina tänder att bli vitare.

Lycka till och glöm inte att du kan jämföra priser på tandblekning hos oss. Du hittar det i menyn ovan.

Detta inlägg postades i Tandblekningstips den av . Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>