Tandblekningar » BeconfiDent

BeconfiDent

BeconfiDent

BeconfiDent är med över 6000 nöjda kunder ett utav de absolut främsta alternativen till dyr och onödig tandblekning hos tandläkaren. Produkterna som du får när du beställer tandblekning av BeconfiDent är dessutom samma produkter som tandläkarna använder, bara till ett mycket lägre pris! Att bleka tänderna är inte svårt och det behövs ingen tandläkare för att göra det, allt som behövs är du själv och beconfiDents tandblekningsprodukter.

Från beconfiDent kan du beställa ett flertal olika alternativa produkter. Det vanligaste är det "vanliga" tandblekningskittet här i ingår allt du behöver för att ge dig själv ett bländvitt leende. I kittet, som inte kostar mer än 329 kronor ingår, 3 tandskenor, två som du behöver när du bleker tänderna och en i reserv samt blekgel och instruktioner på svenska.

Att bleka tänderna går snabbt och är otroligt enkelt. Allt du behöver göra är att lägga tandskenorna i varmt vatten så att de mjukas upp så att du enkelt kan göra en avgjutning av dina egna tänder. Nästa steg är att placera blekgelen på dina tänder och sen placera dina tänder i tandskenorna och sen är det helt enkelt bara att vänta på resultatet. Kan det bli enklare?

Om dina tänder har varierande nyans och du känner att du vill bleka några av dem lite extra så kan du köpa BeconfiDents tandblekningskitt med tillhörande tandblekningspenna. En tandblekningspenna är, precis som det låter, en penna med en liten pensel istället för ett stift, att använda den är hur enkelt som helst, du målar helt enkelt de tänder du vill bleka. Pennan är perfekt när du bara vill bleka några utav dina tänder, eller vill bleka några lite extra. Men det går naturligtvis bra att bleka alla tänder med hjälp utan tandblekningspennan.

Både tandskenor, blekgel och tandblekningspenna går bra att köpa var och en för sig. När du skall bleka tänderna med produkter från BeconfiDent kan du även välja mellan olika styrkor på blekningen, alternativen är sensitive och regular. Sesitive är för dig som har lite känsligare tänder, det kan också vara ett bra val ifall det är första gången du bleker tänderna. BeconfiDent är verkligen det perfekta alternativet till tandblekning hos tandläkaren, det är billigt och otroligt effektivt. Dessutom levereras produkterna till dig helt utan någon fraktavgift och du får även nöjd kund-garanti!

Tandblekning från BeconfiDent

Alla tandblekningsprodukter från BeconfiDent. Jämför alla produkter här.

Tandblekningspenna
Tandblekningspenna med 32% sodium bikarbonat.
295 kr
Tandblekningskit
3st munskenor, 10ml tandblekningsgel (melonsmak) & Nyansguide
399 kr
Tandblekningskit + Penna
Tandblekningskit med en extra tandblekningspenna. Spara 125kr.
569 kr
Gilla oss på Facebook