Tandblekningspenna – En bra metod?

tandblekningspennaHar du några gula tänder som du känner att du skulle vilja bleka så kan en tandblekningspenna vara något för dig. En tandblekningspenna är nämligen ypperlig om du endast vill bleka några få tänder då du applicerar blekningsmedlet på de tänder som du vill ha vitare. Tandblekningspennan har en pensel nedtill där blekningsmedlet kommer ut igenom, efter att du har skruvat en gång på pennans topp. Denna dos applicerar du på en tand och upprepar därefter samma procedur för nästa tand som du vill ha blekt.

Det är inte att rekommendera att använda tandblekningspennan som en blekningsprocess för hela munnen då detta blir en tidskrävande process, dessutom är det svårt att komma åt med pennan bak i munnen.

Förutom att bleka några få tänder kan pennan också användas som ett komplement till en bettskena, om du normalt använder en sådan för att bleka dina tänder. Ibland kan en bettskena bleka lite ojämnt och då kan det vara bra att använda tandblekningspennan som ett komplement.

– Läs mer om tandblekningspennor

Detta inlägg postades i Allmänt den av . Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>