Tandblekning med laser är snabbt

tandblekning med laserAtt bleka sina tänder med laser har en klar fördel framför andra tandblekningsmetoder. Tandblekning med laser är ett sätt att snabba på blekningsprocessen och är något kliniker för tandblekning samt vissa tandläkare använder sig av. Resultatet blir bra och du kan direkt få njuta av dina blekta tänder och vita leende.

Det främsta problemet med att blekningen är att du får räkna med att betala ungefär 3000kr för en behandling, och vissa fall är det även mer. Det kan jämföras med produkter för tandblekning hemma där du enkelt kan bleka dina tänder hemma för under 300kr. Även om tandblekning hemma kräver dagliga behandlingar i 10-20 dagar på ungefär 30min så kan du göra annat medan tänderna bleks. Så det är bara att passa på att kolla på TV, städa i köket eller göra något annat medan dina tänder bleks.

Tandblekning med laser är helt klart ett bra alternativ om du känner att du vill och kan lägga de pengarna på det. Men du ska veta att du kan få lika bra resultat av bleka tänderna själv.

Andra intressanta hemsidor om tandblekning med laser

Detta inlägg postades i Allmänt den av . Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>