Billig Tandblekning Hemma – Passa på nu!

billig-tandblekning-hemmaBillig tandblekning är egentligen inget nytt utan har varit ett faktum under de senaste åren sen tandblekningsprodukter att använda hemma har slagit igenom. Idag finns det ett antal olika metoder för att bleka tänderna hemma till ett billigt pris. Med tanke på hur billigt det är idag och att du inte behöver gå till en tandläkare och betala flera tusen kronor för tandblekning så finns det ingen anledning att ha gula tänder längre.

Den billigaste tandblekningen och även den mest populära att använda hemma är en att använda sig av en bettskena (tandskena) med blekgel.  Bettskenan formar du själv enkelt efter dina tänder och det tar inte mer än 5 minuter att få en skena formad efter dina tänder. Denna produkt kan du få för under 300kr och får absolut anses som en billig tandblekning. Du kan jämföra priser här.

Tandblekningspenna är en annan tandblekningsmetod som har blivit populär. Där målar du på tänderna, en tand åt gången. Det är ett bra komplement till övriga metoder och kostar ca 400kr. Produkten är enkel att ta med sig och ger ett snabbt resultat.

White Strips är en annan populär produkt där du sätter en tejpremsa uppe och nere som innehåller blekningsgel i klistret. En smidig produkt att använda hemma och gör det enkelt att göra andra saker medan du bleker dina tänder. Metoden ger resultat redan efter några behandlingar och anses också som en billig tandblekningsprodukt. Priset ligger på ca 500kr för 20-30 behandlingar.

Är dina tänder missfärgade eller inte så vita som du önskar, varför då inte köpa billig tandblekning och sätta igång och bleka dina tänder direkt där hemma? För 300-500kr kan du ha vitare tänder redan efter en vecka.

Detta inlägg postades i Allmänt den av . Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>